Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Orezul l-am fiert cateva minute si l-am trecut sub un jet de apa rece sa se raceasca. O parte l-am pus in perisoare si restul in ciorba odata cu perisoarele.
Intr-un bol, peste carnea tocata la robotul de bucatarie (eu nu folosesc carne tocata ca e prea grasa) am adaugat oul, 1/2 ceapa, sare, piper, putin marar si 3 linguri de orez. Am amestecat toate ingredientele bine si am format in podul palmelor perisoarele udand mainile cu apa rece (pentru a nu se lipi carnea de maini).
Intr-o oala cu cca 3-4 l apa am pus la fiert ceapa si radacinoasele tocate cubulete si, peste cateva minute ardeiul. Cand acestea erau pe jumatate fierte am scufundat perisoarele si restul de orez. Dupa ce s-au fiert toate am adaugat bulionul facut in casa si apoi borsul. Am sarat-o pe gustul eu si am varsat un pic de ulei. La final am adaugat un pic de marar si leustean.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult